page_banner

warta

Probiotik Aditif Feed Kelas Tinggi Vicbinzy Powder Kanggo Ngapikake Metabolisme lan Kekebalan Unggas

Katrangan singkat:

Vicbinzy Powder minangka jinis probiotik kanggo unggas kanggo nambah metabolisme lan kekebalan.Uga bisa nambah efisiensi feed, nyuda ambu ora enak lan gas sing mbebayani.


  • Komposisi:Clostridium butyricum 5.0×107 cfu/g, Bacilus subtilis 1×109 cfu/g, Lactobacillus delbrueckii subsp 1.8×109 cfu/g.
  • Paket:1 kg,5 kg.
  • Detail Produk

    Tag produk

    indikasi

    ♦ Produk iki bisa ningkatake pertumbuhan lan reproduksi bakteri sing bermanfaat ing saluran usus.Efektif nyandhet bakteri patogen ing usus, ningkatake panyerepan nutrisi, ningkatake kemampuan kekebalan awak lan kemampuan anti-stres.

    ♦ Cara efektif kanggo ngedongkrak kakebalan lan nambah sistem pencernaan, nambah lingkungan microbial usus, nambah sistem imun nonspecific kanggo sistem unggas, ndandani ciloko saka mukosa usus, ngedongkrak kakebalan mucosal.

    ♦ Produk iki bisa nambah tingkat konversi.Nyedhiyakake enzim sing dibutuhake kewan, ningkatake panyerepan lan panggunaan nutrisi ing feed, nambah konversi lan efisiensi panggunaan feed.

    ♦ Efektif ngontrol bakteri marang tuba fallopi, organ visceral peritoneal.

    dosis

    1kg saka campuran produk karo 1000kg feed.Telung dina pisanan 1kg produk dicampur karo feed 500kg.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita