S1LE[_74$CJ8DXD(FCDR[VT
spanduk1
spanduk2
NBSM-2
NBSM-3

produk

liyane >>

babagan awake dhewe

Babagan deskripsi pabrik

nuobo

apa kita nindakake

Weierli Group, salah siji saka ndhuwur 5 pabrikan GMP skala gedhe & eksportir obat-obatan kewan ing China, kang didegaké ing taun 2001. Kita duwe 4 pabrik cabang lan 1 perusahaan dagang internasional lan wis diekspor menyang luwih saka 20 negara.Kita duwe agen ing Mesir, Irak lan Filipina saiki, lan kita nggolek agen ing saindenging jagad.

liyane >>
sinau liyane

Buletin kita, informasi paling anyar babagan produk, warta lan penawaran khusus.

Klik kanggo manual
  • Para Pengunjung Asing

    Para Pengunjung Asing

    Saiki, kita wis nampa klien saka luwih saka 20 negara lan nggawe hubungan bisnis Welcome to Klien teka kanggo ngunjungi kita lan ngomong adhep-adhepan.

  • Rawuh ing Pameran Asing

    Rawuh ing Pameran Asing

    We rawuh 4 pameran luar negeri saben taun, kayata AGRAENA ing Mesir, SPACE ing Prancis, Euro Tier ing Jerman ... Pameran liyane mbayar manungsa waé kanggo nganyari News kita please.

  • Pabrik papat divisi

    Pabrik papat divisi

    Hebei Weierli Animal Pharmaceutical Group Co., Ltd;Hebei Wangda Animal Drug & Feedstuff Co., Ltd ;Hebei Pude Animal Medicine Co., Ltd;Hebei Contain Technology Co., Ltd

aplikasi

  • 300 300

    Tim Teknis sing kuwat

  • 3000 3000

    Kualitas apik banget

  • 200 200

    Layanan

  • 2000 2000

    Niat gawe

  • 20+ 20+

    Kaluwihan

warta

Apa sing bisa kita tindakake yen asu kita ilang rambute?

Minangka pemilik asu, bisa uga sampeyan ngrasakake sedhih babagan siji perkara babagan kewan sampeyan, yaiku rambut rontok.Ing ngisor iki sawetara tips kanggo sampeyan: 1. Ngapikake diet lan nyoba ora menehi panganan siji utawa luwih stimulasi ...

Apa sing bisa kita tindakake yen asu kita ilang rambute?

Minangka pemilik asu, bisa uga sampeyan ngrasakake sedhih babagan siji perkara babagan kewan sampeyan, yaiku rambut rontok.Ing ngisor iki sawetara tips kanggo sampeyan: 1. Ngapikake diet lan nyoba ora menehi panganan siji utawa luwih stimulasi ...
liyane >>

Ing wiwitan Taun Anyar, gabung karo kita lan ngarepake masa depan!

2022, wiwitan anyar, kene kanggo ngirim berkah sing apik: titik wiwitan anyar, muga-muga sampeyan terus maju kanthi semangat, aja mundur, aja uwal, aja ragu-ragu, bebarengan menyang fut ...
liyane >>

Manajemen lingkungan sing apik ing peternakan unggas nalika musim semi

1. Tetep Anget Ing awal musim semi, prabédan suhu antarane esuk lan sore gedhe, lan owah-owahan cuaca kanthi cepet.Pitik luwih sensitif marang owah-owahan suhu, lan ...
liyane >>