page_banner

Tonggak sejarah

2001

grup Weierli diadegaké suscipit eveniet amet dignissimos.

2002-2004

Klompok Weierli liwat paling angel ing orane tumrap sekolah awal, saka nul kanggo njupuk wangun

2005

Perusahaan kasebut pindhah menyang pabrik anyar lan lulus sertifikasi GMP.

2006

Weierli dadi anggota Asosiasi Produk Kesehatan Hewan Hebei Entuk lisensi produksi pakan pra-campuran aditif

2007

Tahap kapindho proyek Weierli lulus sertifikasi GMP

2008

Netepake posisi perusahaan Waili minangka "inovator obat unggas" lan miwiti operasi merek

2011

Konstruksi tanduran anyar diwiwiti, total nandur modal 90 yuta dolar.

2014

Pembentukan lembaga riset grup mbukak jaman anyar ing jaman riset lan pangembangan grup Weierli

2015

Madeg Nuobo Trading Co., Ltd, miwiti njelajah internasional

2016

Pengetan 15 taun "angin lan udan 15 taun, 100 taun manfaat kanggo rakyat" ditindakake kanthi megah.

2017

Wis diidentifikasi minangka Pusat Riset Teknik lan Teknologi Provinsi Hebei saka Aditif Fungsional Veterinary.

2018

Klompok kasebut ndhaptar 31 paten lan sah minangka raksasa ilmu pengetahuan lan teknologi pertanian ing Provinsi Hebei.

2019

tanduran New ing construction basa Zhaoxian Sejatine rampung, peralatan menyang pabrik

2020

Proyèk bioteknologi maju kanthi efisien, selaras karo standar GMP obat Veteriner anyar

2021

Lulus sertifikasi standar edisi GMP 2020 anyar, kapasitas produksi tekan tingkat donya