page_banner

kabar

Perusahaan

  • Ing wiwitan Taun Anyar, gabung karo kita lan ngarepake masa depan!

    Ing wiwitan Taun Anyar, gabung karo kita lan ngarepake masa depan!

    2022, wiwitan anyar, kene kanggo ngirim berkah apik: titik wiwitan anyar, muga-muga sampeyan terus maju kanthi semangat, aja mundur, aja uwal, aja ragu-ragu, bebarengan menyang masa depan, urip kanthi apik!Dalan Xiongguan pancen kaya wesi, saiki pindhah saka awal.Kurus q...
    Waca liyane
  • Interkoneksi lan Kemajuan bebarengan - Xuzhou Lvke Agriculture and Animal Peternakan Company ngunjungi Weierli Group Company kanggo diselidiki lan ijol-ijolan

    Interkoneksi lan Kemajuan bebarengan - Xuzhou Lvke Agriculture and Animal Peternakan Company ngunjungi Weierli Group Company kanggo diselidiki lan ijol-ijolan

    Saka 17 Desember nganti 18 Desember, delegasi saka Xuzhou Lvke Agriculture and Animal Peternakan Teknologi Company ngunjungi perusahaan kita kanggo diselidiki lan ijol-ijolan Delegasi saka baris ing perusahaan saka Staff perusahaan dibukak, grup perusahaan budaya pameran bale lan negara zhao sawijining.. .
    Waca liyane
  • Vitamin lan Mineral Penting kanggo Unggas

    Vitamin lan Mineral Penting kanggo Unggas

    Salah sawijining masalah umum babagan wedhus latar mburi yaiku program pakan sing kurang utawa ora nyukupi sing bisa nyebabake kekurangan vitamin lan mineral kanggo manuk kasebut.Vitamin lan mineral minangka komponen penting banget ing diet pitik lan kajaba jatah sing diformulasikan minangka pakan, mesthine ...
    Waca liyane
  • Rilis resmi kertas putih babagan pangembangan industri obat-obatan herbal Cina

    Rilis resmi kertas putih babagan pangembangan industri obat-obatan herbal Cina

    Minangka syarat global kanggo safety pangan lan peternakan sehat saya saya dhuwur lan luwih, utamané ing kahanan abot saiki saka larangan antibiotik ing feedstuff, watesan antibiotik sak breeding, ora ampas antibiotik ing produk kewan, medicine Veterinary Jampi Cina h...
    Waca liyane
  • Ngurangi panggunaan antibiotik, perusahaan Hebei ing tumindak!Ngurangi resistance ing tumindak

    Ngurangi panggunaan antibiotik, perusahaan Hebei ing tumindak!Ngurangi resistance ing tumindak

    18-24 November minangka "minggu peningkatan kesadaran obat antimikroba ing 2021".Tema kegiatan minggu iki yaiku "ngembangake kesadaran lan nyegah resistensi narkoba".Minangka provinsi gedhe saka breeding unggas domestik lan Enterprises produksi tamba Veterinary, Hebei wis ...
    Waca liyane
  • Dhukungan Kuat kanggo Nyegah Epidemi kanggo Pelanggan -Kegiyatan ganjaran ulang tahun 20 Hebei Weierli

    Dhukungan Kuat kanggo Nyegah Epidemi kanggo Pelanggan -Kegiyatan ganjaran ulang tahun 20 Hebei Weierli

    20 taun kepinteran, masa depan profesional, pencegahan epidemi karo aku, karo sampeyan - Kumpulan pertama bahan pencegahan epidemi sing disumbang dening Weierli wis dikirim menyang pelanggan.Hebei Weierli Animal Pharmaceutical Group Co., Ltd. sumber daya klompok terintegrasi, kumpulan pertama 500 d...
    Waca liyane
  • Pelanggan Distrik Qilu China ngunjungi Weierli Animal Pharmaceutical Group

    Pelanggan Distrik Qilu China ngunjungi Weierli Animal Pharmaceutical Group

    Kaping pisanan, Sun Ru, wakil presiden puteran saka Weierli Animal Pharmaceutical Group, nampilake lan nuduhake kursus pangembangan 20 taun, gambaran pangembangan lan strategi pangembangan masa depan perusahaan kanthi tema "Journey under the New Track".Klompok '...
    Waca liyane
  • sinau GMP

    sinau GMP

    Kualitas produk minangka nyawa kanggo saben perusahaan supaya bisa urip, lan minangka perlindungan, komitmen lan tanggung jawab kanggo para pelanggan.Sajrone 20 taun kepungkur, Weierli Group tansah netepi konsep produk "nggunakake semangat orisinalitas, nggawe ...
    Waca liyane
  • Kepinteran 20 taun, profesional nggawe masa depan

    Ing tanggal 11 Juli, kanggo memuji lan nyengkuyung tim juara lan individu, kumpul gedhe pahlawan - Festival Pahlawan lan Budaya Grup Waili kaping 19 (Qinghai), sing uga dadi stasiun bensin perjalanan anyar ing babak kapindho y ...
    Waca liyane
  • VIV ASIA 2019

    VIV ASIA 2019

    Tanggal: 13 nganti 15 Maret 2019 H098 Stand 4081
    Waca liyane
  • Apa We Do

    Apa We Do

    We have advanced working plants and equipment , lan salah siji saka baris produksi anyar bakal cocog Eropah FDA ing taun 2018. Produk Veterinary utama kita kalebu injeksi, wêdakakêna, premix, tablet, solusi lisan, pour-on solusi, lan disinfectant.Total produk kanthi spesifikasi sing beda ...
    Waca liyane
  • Sapa Kita?

    Sapa Kita?

    Weierli Group, salah siji saka ndhuwur 5 pabrikan GMP skala gedhe & eksportir obat-obatan kewan ing China, kang didegaké ing taun 2001. Kita duwe 4 pabrik cabang lan 1 perusahaan dagang internasional lan wis diekspor menyang luwih saka 20 negara.Kita duwe agen ing Mesir, Irak lan Phili ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2