page_banner

kabar

jaban rangkah

  • Apa sing bisa kita tindakake yen asu kita ilang rambute?

    Apa sing bisa kita tindakake yen asu kita ilang rambute?

    Minangka pemilik asu, bisa uga sampeyan ngrasakake sedhih babagan siji perkara babagan kewan sampeyan, yaiku rambut rontok.Kene sawetara tips kanggo sampeyan: 1. Ngapikake diet lan nyoba ora kanggo Feed siji pangan utawa liyane pancingan panganan kanggo dangu.Yen sampeyan mung menehi panganan asu iki, sing bakal nyebabake ...
    Waca liyane