page_banner

warta

Cina

  • China Institute of Veterinary Drugs Control nganakake rapat laporan kanggo kunjungan ing 2021

    China Institute of Veterinary Drugs Control nganakake rapat laporan kanggo kunjungan ing 2021

    25 Nopember 2021, China Institute of Veterinary Drugs Control nganakake rapat laporan kanggo kunjungan kasebut ing taun 2021. Lima ahli kasebut masing-masing ijol-ijolan keuntungan, pengalaman lan asil sinau ing Malaysia lan Jepang ing taun 2020, lan melu konferensi internasional sing relevan lan latihan sukses. ...
    Waca liyane
  • Analisis ringkes babagan tren pangembangan unggas ing China

    Analisis ringkes babagan tren pangembangan unggas ing China

    Industri pemuliaan minangka salah sawijining industri dhasar ekonomi nasional China lan minangka bagean penting saka sistem industri pertanian modern.Ngembangake industri roti kanthi sregep penting banget kanggo ningkatake optimalisasi lan nganyarke lembaga industri pertanian...
    Waca liyane
  • 2021-2025 arah pangembangan broiler China

    2021-2025 arah pangembangan broiler China

    1. Nyepetake budidaya ayam broiler wulu putih domestik Patuhi kebijakan fokus ing produksi domestik lan nambahi impor.Njaga impor sing tepat kondusif kanggo t ...
    Waca liyane
  • 10th World Swine Industry Expo

    10th World Swine Industry Expo

    Divisi Kedokteran Kewan Muke saka grup Weierli nunggu sampeyan ngunjungi Ekspo Industri Babi Dunia kaping 10 minangka konferensi industri babi paling gedhe ing donya.Konferensi kasebut nduweni tujuan kanggo mbangun platform sing ora bias kanggo nuduhake kawruh lan pengalaman.Konferensi kasebut bakal diwiwiti tanggal 10 ...
    Waca liyane
  • CAEXPO 18 & CABIS 18 Acara Utama

    CAEXPO 18 & CABIS 18 Acara Utama

    Sumber: Sekretariat CAEXPO Tanggal Rilis: 07-09-2021 19:10:04
    Waca liyane