page_banner

Kualitas

Manajemen Mutu

Sistem manajemen kualitas kita nyakup kabeh aspek kualitas sing ana gandhengane karo fasilitas, produk, lan layanan.Nanging, manajemen kualitas ora mung fokus ing kualitas produk lan layanan, nanging uga cara kanggo nggayuh.
Manajemen kita ngetutake prinsip ing ngisor iki:
1. Fokus Pelanggan
2. Ngerteni kabutuhan pelanggan saiki lan mbesuk penting banget kanggo sukses.Kabijakan kita kanggo nyukupi syarat pelanggan lan ngluwihi pangarepan kabeh pelanggan.
3. Kepemimpinan

59f2a572a1a12

59f2a5479aecd

Kualitas Arruance
Jaminan kualitas kalebu pangembangan lan implementasine sistem sing menehi kapercayan babagan kualitas lan safety produk.Iki digayuh liwat kegiatan sing direncanakake lan sistematis sing ditindakake ing sistem kualitas kanggo mesthekake syarat kanggo pangembangan produk wis kawujud.

Kontrol kualitas
Kontrol kualitas minangka tumindak ngontrol proses sing ana gandhengane karo manufaktur produk lan ngevaluasi kualitas produk ing macem-macem langkah saka bahan mentah nganti produk rangkep pungkasan sing tekan konsumen.

KUALITAS (4)