page_banner

FAQ

BIRU
Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

We are Pabrik Veterinary kanggo 20 taun ing China

Apa sampeyan nyedhiyakake conto?Apa gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi conto kanggo biaya pengiriman gratis tambahan

Apa sampeyan nawakake OEM lan ODM?

Ya, kita bisa nindakake layanan OEM lan ODM.Kita duwe tim riset profesional kanggo Nutrisi kewan, obat kewan lan produk R&D. Kita bisa ngasilake miturut formula sampeyan.

Kepiye babagan layanan label pribadi, apa MOQ?

Ya, kita bisa nawakake layanan label pribadi.Paket beda duwe MOQ beda.Mangga hubungi kita kanggo rincian liyane.

Apa sampeyan menehi pandhuan teknis menyang negara kita?

Ya, kita bisa menehi teknolog menyang negara sampeyan yen perlu

Kepiye produk sampeyan digunakake ing unggas?

Produk kita bisa digunakake kanggo nutrisi unggas, anti-parasit, usus weteng, disinfect lan aditif feed

Kepiye produk sampeyan digunakake ing PET?

Produk kita bisa digunakake kanggo PET, anti-parasit, antibiotik, nutupi wulu, balung kuwat, ati care lan Nutrition etc Kaya Wormer bisa digunakake kanggo kontrol total roundworms, hookworms, whipworms, cacing talape;Multi Plus mbantu nyegah rickets, osteoporosis, osteomalacia ing pets;Joints Plus ningkatake pinggul, sendi lan ligamen sing sehat;Ati Care njaga kesehatan ati normal lan fungsi ing pets, etc.

Kepiye produk sampeyan digunakake ing POULTRY?

Produk kita bisa digunakake kanggo UNGGAS, anti-parasit, disinfektan, aditif pakan, nutrisi.Kaya Liver Tonic bisa ngrangsang metabolisme ati, nambah produksi empedu lan enzim pankreas;Suplemen cair VE + SE bisa ngilangi wutah alon lan kurang kesuburan;Vitamin AD3E lisan bisa nambah tingkat pembuahan, tingkat hatching saka anakan;Multi Bromint dituduhake kanggo nyegah lan ngobati infeksi saluran pernapasan, lsp.