page_banner

Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Hebei Weierli Animal Pharmaceutical Group Co., Ltd, diadegaké ing taun 2001, minangka pabrikan profesional sing melu riset, pangembangan, produksi, adol lan layanan obat-obatan kewan.We dumunung ing Shijiazhuang City karo akses transportasi trep.Weierli Group nyekel papat pabrik cabang, siji perusahaan dagang lan siji perusahaan uji:
1. Hebei Weierli Animal Pharmancy Group Co.,ltd (2001)
2. Hebei Weierli Biotechnology Limited
3. Hebei Pude Animal Medicine Co.,ltd (1996)
4. Hebei Contain Biology Technology Co.,ltd (2013)
5. HeBei NuoB Trade Co.,ltd (2015)
6. Hebei Yunhong Testing Technology Co., Ltd.

Lini produk Veteriner utama kalebu injeksi, bubuk, premix, solusi lisan, tablet, lan disinfektan.Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan. Ing taun-taun pungkasan, perusahaan kita wis ngenalake sawetara peralatan produksi canggih kalebu mesin pakan lan screening tanpa debu, Hopper ngangkat mixer,.Mesin pangisi otomatis, mesin pengepakan otomatis;Peralatan inspeksi kualitas kalebu HPLC, UV, Penganalisis pangukuran otomatis mikroba multifungsi, Kamar Iklim Konstan, Laboratorium pemurnian biologis siji-siji, Kajaba iku, kita wis entuk sertifikat GMP, sertifikat evaluasi Lingkungan.

Kita tansah tundhuk karo standar GMP, nandheske prinsip "high-efficiency, learning and win-win organization" lan ngasilake obat-obatan sing dhuwur, aman lan efektif.Tim dodolan profesional lan kuwat ndadekake pangsa marketing kita mundhak kanthi cepet.

GMP

5d7f0c9c1

Adol kanthi apik ing kabeh kutha lan provinsi ing saindhenging China, produk kita uga diekspor menyang klien ing negara-negara Asia, Afrika, lan Amerika Tengah.Lan kita rampung registrasi ing Uni Emirat Arab, Peru, Mesir, Nigeria lan Filipina.Kita uga nampa pesenan OEM lan ODM.Apa milih produk saiki saka katalog utawa njaluk bantuan teknik kanggo aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngomong karo pusat layanan pelanggan babagan syarat sumber sampeyan.Wong Weierli bisa tansah entuk kamenangan, amarga nggawe legenda kanthi cepet, njelajah papan kanthi kawicaksanan, lan navigasi masa depan kanthi ilmu pengetahuan lan teknologi.