page_banner

warta

Kedokteran Hewan Vitamin C Soluble Powder Super VC-25 Kanggo Panggunaan Sapi Wedhus Unggas

Katrangan singkat:

Super VC-25, uga disebut bubuk larut 25% vitamin C, digunakake kanggo perawatan adjuvant IB, influenza, ND atipikal lan macem-macem penyakit pernapasan, uga nambah resistensi lan ningkatake metabolisme unggas, wedhus lan sapi.


  • Komposisi (saben 1g):Vitamin C (asam askorbat) 250 mg
  • Lumbung:Ing panggonan garing sing kelangan supaya sinar srengenge langsung.
  • Paket:1kg / tas * 24 bags / karton
  • Detail Produk

    Tag produk

    indikasi

    ♦ Digunakake kanggo perawatan adjuvant cabang, laring, influenza, penyakit newcastle atipikal lan macem-macem penyakit pernapasan utawa gejala pendarahan, lan nyuda brittleness kapiler.

    ♦ Digunakake kanggo perawatan mukosa usus lan perawatan adjuvant enteritis necrotizing lan macem-macem penyakit usus.

    ♦ Tanggepan stres sing disebabake dening macem-macem faktor kayata suhu dhuwur, rotasi, transportasi, owah-owahan feed, penyakit, lan liya-liyane.

    ♦ Digunakake kanggo perawatan adjuvant saka macem-macem siseases infèksi hyperthermic kanggo ngiyataken resistance awak lan nambah metabolisme.

    ♦ Perawatan adjuvant kanggo anemia lan keracunan nitrit, digabungake karo antivirus liyane, bisa nambah efek detoksifikasi.

    dosis

    ♦ Kanggo unggas: 500g saben 2000L banyu ngombe.

    ♦ Kanggo wedhus lan sapi: 5g saben 200kg bobot awak kanggo 3-5 dina.

    ati-ati

    ♦ Kanggo nggunakake kewan mung.

    ♦ Aja adoh saka bocah-bocah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita