page_banner

warta

Antibiotik Veteriner Sul-TMP 500 Obat Anti Bakteri Cairan Oral Kanggo Unggas lan Babi

Katrangan singkat:

Sul-TMP 500 dirancang khusus kanggo nyegah lan nambani penyakit saluran pencernaan, pernapasan lan saluran kemih sing disebabake dening streptokokus sing rentan marang sulfadiazine lan trimethoprim.


  • Komposisi (saben 1L):Sulfadiazine Sodium 400g, trimetoprim 100g.
  • Paket: 1L
  • Lumbung:Simpen ing wadhah kedap udara ing suhu kamar (1-30 ℃) dilindhungi saka cahya.
  • urip beting:24 sasi saka tanggal Pabrik.
  • Detail Produk

    Tag produk

    indikasi

    ♦ Nyegah lan perawatan kekurangan vitamin lan asam amino, promosi wutah unggas, perbaikan efisiensi feed, nguatake kekebalan, tingkat pembuahan, tingkat spawning lan nyegah stres.

    ♦ Nyegah lan perawatan penyakit gastrointestinal, ambegan lan urin sing disebabake dening escherichia coli, hemophilus pilluseugyun, pasteurella multocida, salmonella, staphylococcus aureus, streptococci sing rentan marang sulfadiazine lan trimethoprim.

    dosis

    ♦ Kanggo unggas: Administrator 0.3-0.4ml diencerke karo saben 1L banyu ngombe kanggo consecutive 3-5 dina.

    ♦ Kanggo Babi: Tuangake 1ml / 10Kg bw sing diencerake saben 1L banyu ngombe suwene 4-7 dina.

    ati-ati

    ♦ Periode penarikan: 12 dina.

    ♦ Aja digunakake kanggo kewan kanthi kejut lan respon hipersensitif marang obat Sulfa lan Trimethoprim.

    ♦ Aja menehi kanggo pitik laying.

    ♦ Mirsani dosis & administrasi.

    ♦ Aja nggunakake kanggo kewan karo kelainan ginjel utawa ati.

    ♦ Aja nyuntik karo obat-obatan liyane kanthi ati-ati.

    ♦ Konsultasi karo dokter hewan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita