GMP Pabrik Pasokan Nitenpyram Tablet Oral External Repellent Serangga Kanggo Pets

Katrangan singkat:

Tablet Oral Nitenpyram mateni kutu diwasa lan dituduhake kanggo perawatan infestasi kutu ing asu, kirik, kucing lan anak kucing.


  • Komposisi:Nitenpyram 11,4 mg
  • Lumbung:Segel iyub-iyub kudu disimpen ing ngisor 25 ℃.
  • Paket:1 g / tablet, 120 tablet / botol.
  • Detail Produk

    Tag produk

    indikasi

    1. Tablet Oral Nitenpyram mateni kutu diwasa lan dituduhake kanggo perawatan infestasi kutu ing asu, kirik, kucing lan kucing umur 4 minggu lan luwih lawas lan bobot awak 2 kilogram utawa luwih.Dosis siji Nitenpyram kudu mateni kutu diwasa ing pet sampeyan.

    2. Yen pet bakal re-infested karo kutu, sampeyan bisa safety menehi dosis liyane minangka asring sapisan saben dina.

    administrasi

    Formula

    Pet

    Bobot

    Dosis

    11,4 mg

    asu utawa kucing

    2-25 lbs

    1 tablet

    1. Selehake pil langsung ing cangkeme pet utawa ndhelikake ing panganan.

    2. Yen sampeyan ndhelikake pil ing pangan, nonton rapet kanggo mesthekake pet ngulu pil.Yen sampeyan ora yakin yen pet sampeyan nguntal pil kasebut, aman kanggo menehi pil kaping pindho.

    3. Nambani kabeh pets infested ing kluwarga.

    4. Kutu bisa reproduksi ing pets sing ora diobati lan ngidini infestasi tetep.

    ngati-ati2

    1. Ora kanggo panggunaan manungsa.

    2. Tetep adoh saka bocah-bocah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita