page_banner

warta

Pasokan Pabrik GMP Nitenpyram Tablet Oral External Repellent Serangga Kanggo Pets

Katrangan singkat:

Tablet Oral Nitenpyram mateni kutu diwasa lan dituduhake kanggo perawatan infestasi kutu ing asu, kirik, kucing lan anak kucing.


  • Komposisi:Nitenpyram 11,4 mg
  • Lumbung:Segel iyub-iyub kudu katahan ing ngisor 25 ℃.
  • Paket:1 g / tablet, 120 tablet / botol.
  • Detail Produk

    Tag produk

    indikasi

    ♦ Tablet Oral Nitenpyram mateni kutu diwasa lan dituduhake kanggo perawatan infestasi kutu ing asu, kirik, kucing lan kucing umur 4 minggu lan luwih lawas lan bobot awak 2 kilogram utawa luwih.Dosis siji Nitenpyram kudu mateni kutu diwasa ing pet sampeyan.

    ♦ Yen pet sampeyan kena infeksi maneh kutu, sampeyan bisa menehi dosis liyane sepisan saben dina.

    administrasi

    Formula

    Pet

    Bobot

    Dosis

    11,4 mg

    asu utawa kucing

    2-25 lbs

    1 tablet

    ♦ Kanggo menehi Tablet Oral Nitenpyram, nyelehake pil kasebut langsung ing cangkeme pet utawa ndhelikake ing panganan.

    ♦ Yen sampeyan ndhelikake pil ing panganan, nonton kanthi teliti kanggo mesthekake yen kewan sampeyan nguntal pil kasebut.Yen sampeyan ora yakin yen pet sampeyan nguntal pil kasebut, aman kanggo menehi pil kaping pindho.

    ♦ Nambani kabeh kewan sing kena infeksi ing omah.

    ♦ Kutu bisa reproduksi ing pets sing ora diobati lan ngidini infestasi tetep.

    ngati-ati2

    ♦ Ora kanggo panggunaan manungsa.

    ♦ Simpen iki lan kabeh obat-obatan supaya ora bisa diakses bocah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita