page_banner

warta

Farmasi Antibiotik Kelas Veteriner OTC 20 Oxytetracycline HCl Bubuk Larut Air Kanggo Unggas

Katrangan singkat:

OTC 20 minangka antibiotik sing dituduhake kanggo perawatan lan ngontrol macem-macem infeksi antibakteri, kayata penyakit pernapasan kronis ing unggas.


  • Komposisi (saben 1kg):Oxytetracycline hydrochloride 200 g
  • Paket:1 kg
  • Detail Produk

    Tag produk

    indikasi

    ♦ Oxytetracycline minangka antibiotik spektrum sing amba sing ing dosis normal nuduhake aktivitas bacteriostatic marang akeh bakteri gram-positif, bakteri gram-negatif, marang spirochetes, rickketsia, mycoplasmas, chlamydia (kelompok psittacose) lan sawetara protozoa.

    ♦ Oxytetracycline aktif marang mikroorganisme patogen ing ngisor iki ing unggas: mycoplasma synoviae, M. gallisepticum, M. meleagridis, hemophilus gallinarum, pasteurella multocida.

    ♦ OTC 20 dituduhake kanggo nyegah lan perawatan ing unggas coliforn septicaemia, omphalitis, synovitis, kolera unggas, penyakit pullet, CRD lan penyakit liyane kalebu infèksi bakteri sawise brochitis infèksius, penyakit Newcastle utawa coccidiosis.Uga migunani sawise vaksinasi lan ing wektu stres liyane.

    dosis5

    ♦ 100g saben 150L banyu ngombe.

    ♦ Terusake perawatan kanggo 5-7 dina.

    ngati-ati2

    ♦ Larangan kanggo kewan kanthi riwayat hipersensitivitas sadurunge marang tetrasiklin.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita