page_banner

warta

Solusi Oral Multi-Bromt Obat Pernafasan Farmasi Kanggo Gunakake Kewan Mung

Katrangan singkat:

Multi-Bromint minangka senyawa bromhexine HCl lan solusi lisan mentol, cocok kanggo nyegah lan ngobati infeksi saluran pernapasan.


  • Komposisi (saben ml):Bromhexine HCl 20 mg, mentol 44 mg.
  • Lumbung:Simpen ing papan sing garing lan peteng ing suhu 15 nganti 25 derajat
  • Paket:500 ml
  • Detail Produk

    Tag produk

    indikasi

    ♦ Digunakake sacara wiyar ing ternak lan unggas.

    ♦ Iki dituduhake kanggo nyegah lan ngobati infeksi saluran pernapasan.Contone bronthitis, emfisema, silikosis, inflamasi paru-paru kronis lan batuk kanthi sputum sing disebabake dening bronchiectasia, lsp.

    dosis

    ♦ Kanggo rute lisan: 1ml saben 4L banyu ngombe terus kanggo 3-5 dina.

    ♦ Digabungake sacara klinis karo antibiotik, sing duwe efek sing jelas.Nalika digabungake karo antibiotik, tambahake udakara 500ml-1500ml larutan menyang 1kg banyu.Produk iki nduweni keracunan tipis sing ora nyebabake efek samping sanajan ngombe suwe.

    ati-ati

    ♦ Periode mundur - broiler lan fatstock: 8 dina.

    ♦ Tetep adoh saka bocah-bocah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita