page_banner

warta

2022, wiwitan anyar, kene kanggo ngirim berkah apik: titik wiwitan anyar, muga-muga sampeyan terus maju kanthi semangat, aja mundur, aja uwal, aja ragu-ragu, bebarengan menyang masa depan, urip kanthi apik! Dalan Xiongguan pancen kaya wesi, saiki pindhah saka awal.Chasers ngimpi kualitas Lean, Weierli rong puluh taun saka ngeruk.Taun 2022 minangka taun kanggo Weierli miwiti bisnis anyar, taun kanggo pangembangan budaya, lan taun kanggo kabeh staf mbantu lan nambah kemampuan produk.Ing 2022, kita bakal terus nguatake misi kita kanggo mesthekakekesehatan kewanlan keamanan pangan manungsa. 455b46e


Wektu kirim: Feb-21-2022