page_banner

warta

Obat Herbal Antivirus Alami Respiminto Obat Oral Kanggo Penyakit Pernafasan Kewan Manuk

Katrangan singkat:

Respiminto Oral minangka produk alami sing kasusun saka minyak atsiri lan nyumbang kanggo fungsi sistem pernapasan ndhuwur.


  • Komposisi:Minyak eucalyptus (14%), minyak peppermint (6%), l-menthol (4,5%), minyak thyme (4%).
  • Lumbung:Simpen ing papan sing garing lan peteng ing suhu 15 nganti 25 derajat.
  • Paket:500 ml
  • Detail Produk

    Tag produk

    fitur

    ♦ Respiminto Oral njaga saluran napas bebas saka lendhut, ngresiki saluran pernapasan lan nduweni sifat anti-inflamasi lan anti-stres.

    ♦ Respiminto Oral nyuda reaksi vaksinasi.

    ♦ Respiminto Oral minangka solusi lengkap kanggo gangguan pernapasan ing macem-macem penyakit pernapasan sing asale saka bakteri lan virus.

    indikasi

    ♦ Produk iki dituduhake kanggo nguatake sistem pernapasan.

    ♦ Minyak eucalyptus mulihake aktivitas alami epitelium ambegan lan mbantu mbusak lendir saka tabung bronkial.

    ♦ Menthol sing ana ing komposisi kasebut nduweni aktivitas anestesi lan nyuda iritasi saka menbranes mucous.

    ♦ Minyak peppermint digunakake kanggo ngobati gangguan weteng tartamtu kayata indigestion, masalah gas, acidity, etc.

    dosis

    ♦ Kanggo unggas: 1ml saben 15L-20L banyu ngombe kanggo 3-4 dina.

    ♦ Siapke pra-solusi kanthi nyampur 200ml Respiminto Oral karo 10L banyu anget (40 ℃).

    ati-ati

    ♦ Kontra indikasi

    ◊ Aja nggunakake simultan Respiminto Oral karo vaksin urip.

    ◊ Mbatalake perawatan Oral Respiminto sawetara dina sadurunge administrasi vaksinasi langsung lan ditahan nganti 2 dina sawise administrasi vaksinasi langsung.

    Pènget

    ◊ Aja overdosis utawa underdosing kanthi ngitung konsumsi banyu sing nyata ing umur kewan sing beda-beda.

    ◊ Aja tekan bocah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita