page_banner

warta

Kualitas Baik Kedokteran Hewan Lincomycin HCl + Spectinomycin HCl Larut Air Bubuk Pabrik Pasokan

Katrangan singkat:

Kedokteran Hewan Lincomycin HCl + Spectinomycin HCl Water Soluble Powder -Unggas: Nyegah lan perawatan saka airsacculitis kronis.Babi: pengobatan disentri babi.


  • Komposisi:Per 1g Lincomycin HCI 222 mg, basa Spectinomycin HCI 444 mg basa
  • Penampilan:Kedokteran Hewan Lincomycin HCl + Spectinomycin HCl yaiku bubuk putih utawa padha
  • Packing:100g, 200g, 500g, 1kg, 5kg
  • Detail Produk

    Tag produk

    indikasi

    ♦ Kedokteran Hewan Kualitas Bagus Lincomycin HCl + Spectinomycin HCl Bubuk Larut Air

    ♦ Lincomycin HCl + Spectinomycin HCl utamané digunakake kanggo infèksi abot saka saluran pernapasan, saluran pencernaan, infèksi saluran kemih, lan infèksi mycoplasma.

    dosis

    ♦ Campur ngombe: Saben 100g produk nyampur 400kg banyu, ngombe kanthi bebas, terus-terusan 3 nganti 5 dina, dosis kaping pindho yen serius.

    ♦ Campuran dipakani : Saben 100g produk mix 200 kg feed, terus-terusan 5 kanggo 7 dina, dosis pindho yen servere.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita