page_banner

kabar

Pasokan Pabrik GMP Obat Pelindung Ati L Perawatan Solusi Oral Kanggo Panggunaan Ternak lan Unggas

Katrangan singkat:

L Perawatan minangka suplemen nutrisi cair sing bakal mbantu ngimbangi deposit lemak, uga ndhukung nyegah kahanan ati lemak lan disfungsi ati.


  • Komposisi:Silymarin 20g, Metionin acetyl 25g, Betaine 30g, Sorbitol 350g, Kolin klorida 50g, Camitine 90g, Magnesium sulfat 50g, Inositol 10g, L-glutamat acid 5g, Vitamin PP 2g, M-aspartic acid 2g, M-aspartic acid
  • Lumbung:Nglindhungi saka Kelembapan, panas lan cahya.
  • Paket:1000ml
  • Detail Produk

    Tag produk

    indikasi

    ♦ Ngapikake pencernaan, metabolisme nutrisi feed utama utamane lemak.

    ♦ Ndhukung fungsi detoksifikasi alami ing ati, kurang napsu.

    ♦ Mbantu pemulihan ati lemak, abuh ati, sirosis ati, usus anget, konvergensi paru-paru lan penyakit ginjel.

    ♦ Water padharan ayndrome, hydropericardium, getihen etc gejala.

    dosis

    Kanggo unggas's Nyegah:

    1ml saben 4L banyu ngombe suwene 3-5 dina.

    Kanggo unggas's pengobatan:

    1 ml saben 2 liter banyu ngombe suwene 3-5 dina.

    Kanggo wedhus lan wedhus:

    15-20ml / saben dina / kewan kanggo 5 dina.

    Kanggo sapi:

    40-60ml / saben dina / kewan kanggo 5 dina.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita