page_banner

warta

Pabrik GMP Obat Anti Bakteri SPRI POLVO Spiramycin Adipate Soluble Powder Kanggo Ayam Kalkun

Katrangan singkat:

SPRI POLVO minangka antibiotik sing digunakake kanggo nambani penyakit mycoplasma kronis ing pitik lan sinusitis infèksius ing kalkun.


  • Komposisi (saben 1g):Spiramycin (saka adipate): 4.300.000IU.
  • Paket:1000g
  • Detail Produk

    Tag produk

    indikasi

    ♦ Kanggo pitik: CRD.

    ♦ Kanggo Turki: sinusitis infèksius.

    dosis

    ♦ Gpenyakit unggas dayung: 0.600g / L.

    ◊ Turkeys: Obat manuk 1 dina sak 5 dina.

    ◊ Broilers: Obat manuk 1 dina sak 3 dina lan obat sapisan ing 4 minggu.

    ◊ Repitik panggonan: Obat manuk 1 dina sak 3 dina.Medicate sapisan ing 9 minggu lan maneh ing 16 minggu.

    ♦ Akun kasus wabah CRD, sinusitis:

    ◊ Turkeys: banyu Medicated 3 dina;

    ◊ Chicken: banyu Medicated 3 dina lan sawise vaksinasi 1-2 dina.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita