page_banner

kabar

Kanggo Ayam Broiler Bobot Tambah Kedokteran Hewan Broiler Biomix Probiotik Larut Bubuk

Katrangan singkat:

Broiler Biomix minangka probiotik kanggo unggas broiler.Bisa nyedhiyakake nutrisi lan pangembangan kanggo unggas broiler kanthi cepet, uga ningkatake bobot unggas kanthi cepet lan nyuda kematian.


  • Komposisi:Kandungan bakteri sregep (Bacillus subtilis, Lactobacillus) ≥ 1×108 cfu/g, vitamin, FOS lsp.
  • Lumbung:Simpen ing panggonan sing adhem lan garing.
  • Spesifikasi Packing:1kg / tas * 15 tas / karton, utawa minangka syarat.
  • Detail Produk

    Tag produk

    indikasi

    ♦ Nyedhiyakake nutrisi lan dikembangake kanggo manuk daging sing cepet tuwuh.Ningkatake bobot kanthi cepet lan nyuda kematian.

    ♦ Kanggo adu jago, mbantu nguatake balung lan ngembangake otot kanthi cepet.

    ♦ Ngurangi konsumsi feed, nambah tingkat konversi feed lan gain saben dina rata-rata.

    ♦ Ngembangake budaya bakteri positif ing saluran pencernaan pitik, saéngga ningkatake resistensi penyakit, lan nambah toleransi marang stres.

    ♦ Ningkatake sisir abang lan wulu sing mengkilat kanggo unggas.

    fitur

    ♦ Produk iki minangka produk sinbiotik multi-spesies sing ditetepake kanthi apik, spesifik unggas, sing ningkatake mikroflora usus sing bermanfaat liwat aksi gabungan saka sawetara mikroorganisme probiotik sing dipilih kanthi teliti lan lan fructooligosaccharides prebiotik.

    ♦ Nggawe maneh mikroflora usus sing seimbang sajrone aplikasi pasca antibiotik.

    ♦ Nyandhet wutah bakteri kaya C. perfringens, E. coli, Salmonella lan Campylobacter.Nyuda mortalitas.

    ♦ Ngapikake gain bobot lan konversi feed.

    ♦ Ora ana efek samping negatif, ora ana wektu mundur.

    dosis

    ♦ 1kg saka campuran produk karo 1000kg feed.Telung dina pisanan 1kg produk dicampur karo feed 500kg.

    ati-ati

    ♦ Tansah tutup ditutup kanthi rapet kanggo njaga kesegaran.

    ♦ Aja adoh saka bocah-bocah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita