page_banner

kabar

Obat Usus Anti Diare Bdellovbrio Plus Vitamin B Probiotik Senyawa Premix Kanggo Unggas

Katrangan singkat:

Bdellovibrio Plus minangka obat usus anti diare, sing nggabungake vitamin B karo probiotik kanggo nglindhungi usus lan ngatur mikroekologi usus kanggo unggas.


  • Komposisi (saben kg):Vitamin B1≥2g, Vitamin B2≥3g, Vitamin B6≥5g, Vitamin B12≥10mg, Asam Nicotinic≥25g, Asam Pantotenat Kalsium≥10g, Asam folat≥600mg, Biotin≥300mg, Bacillus Subtilis≥7B10 ×109 cfu, Clostridium Butyricum≥2×108 cfu.
  • Paket:500ml/botol, 30botol/karton.
  • Lumbung:Ngindhari cahya, simpen ing papan sing adhem.
  • Detail Produk

    Tag produk

    indikasi

    ♦ Produk iki utamane digunakake ing escherichia coli unggas, salmonella, vibrio cholerae lan bakteri patogen liyane sing nyebabake diare.

    ♦ Bisa nyegah bakteri multiplies ing usus, regulasi mikroekologi usus, ngurangi escherichia coli, enteritis, risiko keracunan usus.

    ♦ Produk safety green residue-free, bisa digunakake minangka bukaan.

    ♦ Miturut kursus o fapplication prodhuk iki, kang bisa èfèktif nyuda rasio konversi feed lan nambah bobot saben dina unggas lan nambah kualitas daging.

    dosis

    ♦ Minuman campuran: banyu 500ml 500L, gratis kanggo ngombe manuk, 4-5 kanggo kursus;

    ♦ Kanggo mbukak manuk bayi: 5000 manuk saben dina botol, ngombe kanthi bebas, nggunakake 4-5 minangka perawatan.

    ati-ati

    ♦ Kayata jumlah udan sing cilik iku normal, goyangake kanthi rata nalika digunakake.

    ♦ Mangga supaya adoh saka tekan bocah-bocah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita